15-03-2019

BDU-nun rektoru Elçin Babayev kollektivə təqdim edilib

12/03/2019

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlham Əliyevin 11 mart 2019-cu il tarixli Sərəncamı ilə Bakı Dövlət Universitetinin rektoru vəzifəsinə təyin olunmuş Elçin Babayev universitetin kollektivinə təqdim edilib.

Rektoru təqdim edən təhsil naziri Ceyhun Bayramov Elçin Babayevin iş təcrübəsi barədə məlumat verib. Nazir Prezident İlham Əliyevin rəhbərliyi altında bütün sahələrdə nailiyyətlər əldə olunduğunu, xüsusilə təhsil sahəsində həyata keçirilən islahatları diqqətə çatdırıb və bu istiqamətdə qarşıya qoyulan vəzifələrin, verilən tapşırıqların icrası ilə bağlı universitet kollektivinə müvafiq məsləhət və tövsiyələrini verib.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev Prezident İlham Əliyev tərəfindən ona göstərilən yüksək etimada görə təşəkkürünü bildirib və dövlət başçısının təhsil sahəsi ilə bağlı müəyyən etdiyi vəzifələrin layiqli şəkildə icrasının təmin ediləcəyini diqqətə çatdırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 12 mart 2019-cu il.

BDU-nun rektoru Elçin Babayev kollektivə təqdim edilib

BDU-nun Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib

Rektor birinci kurslarla görüşüb

Xarici ali təhsil müəssisələrində təhsil formasını seçən zaman vətəndaşlar nələrə diqqət etməlidirlər?

Transfer.edu.az ilə köçürülən tələbələrin cavabları açıqlanıb

Bu il qəbul imtahanlarında 500-dən yuxarı bal toplayan 1982 nəfər Bakı Dövlət Universitetini seçib