25-05-2018

Bakı Dövlət Universitetinin IV kurs tələbələrinin pedaqoji təcrübələrinin keçirilməsinin yekununa həsr olunmuş konfrans keçirildi.

2018-ci il may ayının 25-də Dairəvi zalda Bakı Dövlət Universitetinin buraxılış kurs tələbələrinin pedaqoji təcrübələrinin keçirilməsinin yekununa həsr olunmuş konfrans keçirildi. Konfransı  BDU-nun rektoru akad.A.M.Məhərrəmov açdı. Konfransda pedaqoji təcrübənin aparılma səviyyəsi və texnologiyası, Pedaqoji təcrübə müəllim kadrları hazırlığının ilk mərhələsi kimi, Pedaqoji təcrübənin təşkili və keçirilməsi, tələbələrin dərslərə hazırlıq səviyyəsi və.s kimi mövzular haqqında çıxışlar səsləndirildi.

Çıxışlar.

1.Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin müdiri dos.A.İ.Xasayev

2.Pedaqogika kafedrasının müdiri prof. L.İ.Qasımova

3.Bakı şəhər üzrə Təhsil İdarəsinin müdiri prof.Hüseyn Əsgərov